Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le akcióinkról és új termékeinkről!

Error: Contact form not found.

Adatvédelem

 

A makidsdesign.hu a Máris András (Székhely: 2011 Budakalász, Domb u. 8/D, Adószám: 59679288-1-33) (továbbiakban: „MAkids Design”) által üzemeltetett, magyarországi szállítási területen egyedi bútor készítési szolgáltatás megrendelésére szolgáló weboldal. Adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló, 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el. Az uniós adatvédelmi szabályok értelmében a weboldal használata során a MAkids Design a rendelkezésére bocsátott minden adatot bizalmasan kezeli és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az a MAkids Design alvállalkozójaként közreműködik a szerződés teljesítéséhez (futárszolgálat).
 
Az adatkezelés célja jelen szerződés teljesítése, a rögzített adatokat a MAkids Design a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az adatkezelés jogalapja az érintett beleegyezése, azaz jelen szerződési feltételek elfogadása.
 
Amennyiben a weboldalon keresztül üzenetet küld a MAkids Design számára ezzel hozzájárul személyes adatai MAkids Design általi kezeléséhez. Személyes adatait bizalmasan kezeljük és csak arra használjuk, hogy megválaszoljuk hozzánk intézett kérdését illetve teljesítsük az esetleges rendelést.
 
A rögzített adatokat a MAkids Design mindaddig tárolhatja, ameddig adatai törlését nem kéri. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@makidsdesign.hu e-mail címen.
 
Adatvédelmi jogainak sérelme esetén bírósághoz, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat.