Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le akcióinkról és új termékeinkről!

Error: Contact form not found.

András vagyok, faipari technikus, de elsősorban családapa.

Életem során sok mindennel foglalkoztam már de mióta gyerekeim vannak rájöttem, hogy ők a legfontosabbak és őket kiszolgálni a legnagyobb élmény – az őszinte öröm ami az arcukra kiül mikor birtokba veszik a nekik készített tárgyakat. Az első bútorok is nekik készültek csupán hobbiból. Úgy döntöttem, nem csak a saját gyerekeimnek szeretnék örömet okozni velük, hanem másoknak is.

Minden termékem tömörfából készül. A fa szeretete, a természetes anyagok iránti elköteleződés fontos számomra. Így tudunk egy időtálló, környezettudatos gyerekszobát létrehozni. A színes székek, kiegészítők, játéktárolók pedig mesés környezetet teremtenek és pozitív hatással vannak a gyerekek fejlődésére, pszichéjére.

A Montessori szemlélet (melynek lényege, hogy mindenki fejlődhet és megtanulhat új dolgokat, ha olyan környezetet és megfelelő eszközöket kínálnak számára) rendkívül közel áll hozzám, így termékeim készítése során ezt is szem előtt tartom.

    Kapcsolat

    Érdekel egy termékem, de maradt benned kérdés? Egyedi ötleted van és szeretnéf megvalósítani? Egyedi bútorra lenne szükséged mert a bolti nem fér el vagy nem megfelelő? Írj nekem és felveszem veled a kapcsolatot!

    Mobil: +36305040903