Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le akcióinkról és új termékeinkről!

Error: Contact form not found.

Ágyak

Édes álom jő

Mindenki tudja, mennyire fontos a megfelelő ágy a jó alvás szempontjából. Általánosságban elmondható, hogy fából készült gyerekbútorokat érdemes vásárolni, ugyanis a fa nagyon tartós és ártalmatlan a gyermekekre nézve, ráadásul tetszés szerint festhető. A jó minőségű faanyagból készült gyerekágyak sok-sok éven át stabil és esztétikus fekhelyet biztosítanak a kicsiknek. Ágyainkat minőségi tömörfából készítjük, gyerekbarát lakkal, festékkel.

Ágyaink megrendelésre készülnek, így igényeid és izlésednek megfelelően tudjuk alakítani: leesésgátlóval vagy anélkül, leszerelhető oldalelemmel, lekerkítve vagy szögletesen, különböző lábmagassággal (vagy akár földön fekvő verzióban), natúr, fehér, szürke, kék vagy akár hupilila színben.

Kapcsolt ágyainkat nem csak ikreknek hanem testvéreknek is ajánljuk, lehet mindkét fele ugyanakorra vagy eltérő méret -magasságban is lehet különböző, így már egész kicsi kortól tudnak egymás mellett aludni a gyermekek.

Keress minket bátran, segítünk megtervezni!

Képen:

szürke ágy: 90×200 cm-es matrachoz készült gyerekágy, leszerelhető oldalelemmel, leesésgátlóval, középszürke színben. 2 éves kortól felnőtt korig ajánljuk.

Prémium minőségű, valódi dió fából és sötét dió csiszolt elemekből készült ágy leesésgátlóval 80×160 cm-es méretben

Fehér: Montessori körberácsos ágy leesésgátló nélkül (120×200 cm-es méretben)

Anyaga: fenyő vagy bükk

Méretek: egyedi igények alapján

info@makidsdesign.hu

Ár : méret és anyag függvénye. Árajánlat kérése: info@makidsdesign.hu