Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le akcióinkról és új termékeinkről!

Error: Contact form not found.

AnimalWorld by MAkids Design – faliórák

Faliórák - Animal World by MAkids Design

Tedd tökéletesen harmonikussá a gyerekszobát kisszékeinkhez illő faliórával! Egyszerre dekoráció és hasznos kellék – már a kis óvodások is megtanulhatják mikor van a fogmosás, a lefekvés ideje.

Rendszeresen használunk olyan mondatokat, melyekben az időt jelezzük („5 perc múlva indulunk!”, „Két perced van még játszani”, stb.), de sajnos a kicsik még nem értik ezeket, fontos hát megtanítani nekik az idő fogalmát, erre pedig az analóg óra a legtökéletesebb.

Hogy miért?  Az analóg óra használata nem csak a pontos idő meghatározásában játszik szerepet. A gyerekek kognitív fejlődésében és érzelmi intelligenciájának kialakításában is kulcsfontosságú szerepet játszik. Fejleszti a matematikai készségeket és a logikus gondolkodást. Gyermekünknek sokkal többet kell gondolkodnia, mintha digitális órát olvasna le. Meg kell értenie és értelmeznie kell a mutatók mozgását.

Pont ezért jobban érzékeltethetjük vele az időt. Az analóg órán a mutatók mozgásával könnyebb a másodpercek, a percek és az óra múlását figyelemmel kísérni. Könnyebbé válik az idő múlásának megértése.

Az analóg óra használata fejleszti a gyerekek koncentrációs képességét, hiszen az óra mutatóinak figyelemmel kísérése összetett feladat.

Az óra tanulása során fejlődhet gyermekünk érzelmi intelligenciája is. Az ismeretek elsajátítása után megérthetik az idő múlásának fontosságát és az időhöz kapcsolódó érzelmeket: sürgetést és várakozást.

Egyedi tervezésű, fából készült óráink halk óraszerkezettel készülnek, hogy ne zavarják gyermeked álmát.

Rendelhető az Animalworld by MAkids Design bármelyik típusú székének mintájában. Egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk.

Anyaga: rétegelt lemez, akril festék, műanyag óraszerkezet

Méretek: átmérő: 28 cm

Ár : 9,900 Ft.